Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

«Προβοκάτσια» των εργολάβων στην ΕΥΑΘ

Ιάσων Μπάντιος 
Σε μια ιδιότυπη «προβοκάτσια» προχώρησαν οι εργολάβοι στην ΕΥΑΘ καθώς πραγματοποίησαν διακοπές παροχής παρά την εντολή της νέας διοίκησης της εταιρείας.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν διακοπές παροχής νερού σε γειτονιές του κέντρου της Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας πανικό στους κατοίκους της περιοχής, καθώς θα αναγκαζόντουσαν να μείνουν χωρίς νερό ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, μέχρι να ανοίξουν τα ταμεία της εταιρείας τη Δευτέρα το πρωί.
Νωρίτερα όμως τους είχε δοθεί ρητή εντολή από τη νέα διοίκηση της Εταιρείας Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης να μην υπάρξουν διακοπές παροχής νερού μέχρι να ενημερωθεί για το θέμα και την τακτική της εταιρείας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.  
Οι κάτοικοι που τους κόπηκε το νερό επικοινώνησαν με τον νέο Πρόεδρο της εταιρείας μέσω του Σωματείου Εργαζομένων, και μετά από σχετική παρέμβαση προς την αρμόδια υπηρεσία του κ. Κρεστενίτη, το μεσημέρι της ίδιας μέρας να συνδεθεί ξανά το νερό στα σπίτια που κόπηκε.  Όπως δήλωσε στο stokokkino.gr ο Γ. Κρεστενίτης «Νωρίς το πρωί επικοινώνησα με την αρμόδια υπηρεσία για να ενημερώσει σχετικά τους εργολάβους, και ζήτησα να παγώσει η όποια διακοπή παροχής νερού μέχρι να ενημερωθούμε την επόμενη εβδομάδα επισήμως».
Σημειώνεται πως κατά το παρελθόν, μετά τις πιέσεις και τις διαμαρτυρίες, ακόμα και η προηγούμενη διοίκηση του κ. Παπαδάκη έδινε εντολές να μην πραγματοποιούνται τις Παρασκευές διακοπές παροχής νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.