Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Δήμαρχος Θερμαϊκού : "Δεν ξέρω τίποτε για την ΧΑ"

Πλήρη άγνοια δήλωσε ο δήμαρχος κ. Αλεξανδρής για την καταγγελία που έκανε ο δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βαγγέλης Κουκουρίγκος ότι μέλη της Χρυσής Αυγής παρεμβαίνουν και κάνουν ελέγχους σε πωλητές των λαϊκών αγορών του Δήμου Θερμαϊκού.
Και μάλλον δεν πληροφορήθηκε ούτε για παρελάσεις που έγιναν από μέλη του φασιστικού κόμματος.
Αντέδρασε ως εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής (αν και σημείωσε ότι την συγκεκριμένη στιγμή δεν εκπροσωπούσε την φασιστική οργάνωση) ο Τάσος Ζευκόπουλος, πρόεδρος του Τοπικού της Αγ. Τριάδας. Δήλωσε ότι η παρέμβαση ελέγχου έγινε για λανθασμένη ένδειξη ζυγαριάς από πωλητή χωρίς όμως να αποδεχθεί ότι οι παρεμβαίνοντες ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Εντύπωση δημιουργούν οι τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων, αυτόκλητων υπερασπιστών των Χρυσαυγιτών (Ζευκόπουλος, Μπάρμπας) αλλά και η υποκριτική τακτική των περισσοτέρων δημοτικών συμβούλων και παρατάξεων, που ταυτιζόμενοι στην ουσία με την αντίδραση Αλεξανδρή το έπαιξαν "βλέπε, άκου, μη μιλάς".

Μήπως ο φασισμός "τρομάζει" του δημοτικούς άρχοντες; Ή μήπως ενόψει των επόμενων εκλογών κανείς δεν θέλει να είναι κατηγορηματικά αντίθετος ακόμα και στις φασιστικές αποφυάδες;

πηγή Ακτιβιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.